Steam na Slekveru i Steam novosti

Računarske igre, emulacija igračkih konzola i sve vezano za igranje na Linuksu.

Moderator: Urednik

Post Reply

Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline
User avatar

Posts: 11
Joined: 01 Nov 2017, 03:17
Contact:

Post Napisano: 25 Nov 2017, 06:19


Image

Crni petak je poznat po najboljim popustima u toku godine, Božična rasprodaja je veća, ali često popusti ne budu tako dobri kao sada.

Od prošle godine uveli su Award badge, odnosno da glasate za nominacije, da igrate igru jednu igru koju ste nominovali (ne morate je igrati dovoljne samo da je pokrenete i ugasite) i da napišete recenziju te igre, čime dobijate Award badge 2017 i 100XP poena na profilu.

Dosta je igara koje su na velikim popustima 80-90% pa treba probrati često ume lepa igra da se nađe a pritom da smešno košta.

Kad su ovako velike rasprodaje prodavnica često ume da bude konfuzna da nemate lep pregled pogotovo ako jurite igre sa velikim popustima. Evo jedan vrlo koristan savet kako olakšati pretragu.

Image

Posetite https://steamdb.info/sales/ i tamo imate sva živa podešavanja, klizačem namestite naprimer da vidite samo igre koje su na 90% popusta, ispod imate rating, sa strane imate žanr, OS itd, ukoliko ste već ulogovani možete štiklirati da vam ne prikazuje igre koje već imate. Ume da bude vrlo korisno, da za par minuta vidite sve što je na velikim popustima.

Image

Orange Box

Igara na popustima je mnogo međutim možda bih izdvojio Orange Box kao best buy za linuks, naravno ukoliko nemate te igre.
Paket košta svega 1.9€ ima 5 igara Half Life 2, Half Life 2 Episode 1, Half Life 2 Episode 2, Portal i Team Fortress 2 koji je free2play tako da vas igra pojedinačno izađe manje od 40c, što je složićete se smešna cena.
Sve igre imaju ačivemnte, daju steam kartice.
Sve igre savršeno rade na linuksu lično sam ih igrao, tako da mislim da je ovo najbolja ponuda što se linuks igara tiče.
Ne bi sad previše o igrama jer sve je stvar ukusa, ono što je meni možda najbolji deal nekom drugom nije, ali složićete se Vavle paket defintiivno odnosi pobedu ako gledamo odnos kvalitet/cena.

Nadam se da ćete naći igru koju želite sa dobrim popustom i na kraju završiti kupovinu zadovoljni. Srećna kupovina!


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests