Desktop Screenshots!
Xubuntu, imam i Gnome 3 kao i Classic Gnome
To Foobar preko Wine-a? Jel' nisi mogao da nađeš Linuks alternativu?
Ne znam... Deadbeef, Audacious sa Gtk+ ili Qt frontentdom, Clementine, itd.
Ne znam... Deadbeef, Audacious sa Gtk+ ili Qt frontentdom, Clementine, itd.
Tu je Deadbeef, tu je Exaile. Jednostavno Foobar zvuči bolje iz nekog razloga i bolje se snalazi sa bibliotekom koja sadrži preko 200 000 fajlova različitih formata na NAS-u. Ruku na srce, uglavnom koristim Exaile jer reaguje na dugmiće sa tastature za preskakanje pesme, puštanje i pauziranje, ali ne čita cue fajlove što je problem. Clementine ima problem sa šuštanjem kada se koristi preset equalizer-a, a volim da malo podignem najniže i najviše frekfrencije za oko 3-4 dB, kao i Audacious i Deadbeef. Foobar nema taj problem.
Nije ni malo dosadno već je reč o navikama i ukusima.
Ti si oduvek bio minimalista, dok sam ja u totalnom opozitu, kod mene nema šta nema da se nađe od sofvera a i grafičkih okruženja, što itekako ima svoje mane.
Ok. Ti znaš svoje razloge. Ja samo pitam.mpman wrote: ↑16 Aug 2023, 08:13Tu je Deadbeef, tu je Exaile. Jednostavno Foobar zvuči bolje iz nekog razloga i bolje se snalazi sa bibliotekom koja sadrži preko 200 000 fajlova različitih formata na NAS-u. Ruku na srce, uglavnom koristim Exaile jer reaguje na dugmiće sa tastature za preskakanje pesme, puštanje i pauziranje, ali ne čita cue fajlove što je problem. Clementine ima problem sa šuštanjem kada se koristi preset equalizer-a, a volim da malo podignem najniže i najviše frekfrencije za oko 3-4 dB, kao i Audacious i Deadbeef. Foobar nema taj problem.
Pravo da ti kažem. Trenutno ni ne razmišljam o desktopu. Važno samo da mi ne smeta pri radu i ja sam srećan. Ali volim i ja nekad da promenim ikonice ili pozadinu ako naiđem na nešto što mi se sviđa. Ali se to nije desilo dugo vremena.
AwoKen ikonice mi baš pašu za oko. Koristim ih već nekoliko godina. A pozadinu sam skinuo pre nekoliko meseci iz nekih razloga i postavio neutralnu pozadinu u jednoj boji. Ne sećam se ni ja zašto. Ali mi ni ne smeta. Možda ponovo stavim neki šareni wallpaper da malo razmrdam stvari.
Okej, apgrejdovao sam grafičku karticu. Dobio sam GTX 1650 i preko HDMI kabla, šuštanje se više ne primećuje. Ranije je išlo preko 3,5 mm džeka na ploči. Mada, audio sada ide do monitora, pa preko monitora iu 3,5 mm džeka do zvučnika. Instaliranje novih drajvera za grafičku je prošlo prilično bezbolno što nisam očekivaompman wrote: ↑16 Aug 2023, 08:13Tu je Deadbeef, tu je Exaile. Jednostavno Foobar zvuči bolje iz nekog razloga i bolje se snalazi sa bibliotekom koja sadrži preko 200 000 fajlova različitih formata na NAS-u. Ruku na srce, uglavnom koristim Exaile jer reaguje na dugmiće sa tastature za preskakanje pesme, puštanje i pauziranje, ali ne čita cue fajlove što je problem. Clementine ima problem sa šuštanjem kada se koristi preset equalizer-a, a volim da malo podignem najniže i najviše frekfrencije za oko 3-4 dB, kao i Audacious i Deadbeef. Foobar nema taj problem.
Inače, nakon ažuriranja na najnoviji Mint stalo se ruši Mint menu.