Desktop Screenshots!
Imam instaliran PulseEffects na Xubuntuu. Nije loša stvar, ali i bez PulseEffects-a mi je zvuk glasniji i čistiji na Linuksima nego na Windowsu.
To iskustvo ne temeljim na jednoj distribuciji, već na gotovo svakoj kada su u pitanju Linuksu u odnosu na Windows.
To iskustvo ne temeljim na jednoj distribuciji, već na gotovo svakoj kada su u pitanju Linuksu u odnosu na Windows.
Matebuntu, zapravo Xubuntu na koji je dodat MATE GUI. Čini me srećnim Mate, kao stari Gnome 2.
@mpman: Brok te je pitao šta se igra na Linuksu. Odvojio sam u novu temu pošto je zanimljiva tema, a i da ne zatrpavamo ovu temu. Nova tema se nalazi ovde: viewtopic.php?f=101&t=2482
Jutros uslikana pozadina
Koliko mi je Unity smetao kad su ga "izbacili" prvi put, toliko mi se sada dopada levi vertikalni panel. Takođe mi jako odgovaraju i vertikalni tabovi u Edge-u, mislim da su to prilično fino rešili, mnogo bolje nego Vivaldi.
Koliko mi je Unity smetao kad su ga "izbacili" prvi put, toliko mi se sada dopada levi vertikalni panel. Takođe mi jako odgovaraju i vertikalni tabovi u Edge-u, mislim da su to prilično fino rešili, mnogo bolje nego Vivaldi.
Lepa pozadina izlazak Sunca iznad Hrama Svetog Save.
Može li pozadina u istoj rezoluciji 1920x1080 a ne smeta ako je i većih dimenzija.
Može li pozadina u istoj rezoluciji 1920x1080 a ne smeta ako je i većih dimenzija.