Broker wrote:Stereo, može li info, da čemu si instalirao 14.1 Betu, na onom netbook-u (bez X-a

) ili na nekoj drugoj mašini.
Ako se sećaš mog netbooka, koji ima integrisanu grafičku u Intelovom CPU, mislim da ne bi trebalo da ima problema.
I još jedno pitanje. Da li si prešao sa 14.0 na current ili si išao na "čistu" instalaciju?
Imam još par pitanja za sve. Pošto su pređašnje verzije uglavnom imale oznake RC1, RC2, RC3, itd... tako će biti i sada, ako neko ima info.
Po logici, trebao bi da ide RC1, RC2, itd... sve dok Pat ne bude zadovoljan.
Kako se ponaša 14.1 Beta sa nVidia grafičkim kartama. Ne pitam za nVidia optimus, već za "čistu" nVidia kartu.
Btw, sada ću da ga probam na virtuelnoj mašini, ali ove informacije ne mogu da dobijem i pored instalacije 14.1 Beta na VM.
Idemo redom:
1. current je instaliran na računaru gde sam ostao bez dva hdd-a. desktop računar.
1a) netbook nema potrebe da diram, dosta toga je odrađeno za potrebe ssd-a.
2. intel 915 i intel atom koji imaš na netbook-u nisu u istop delu hardvera. svaki je poseban i nećeš imati problema ni sa jednim. Ja koristim intel vga drajvere iz currenta.
3. silom prilika rađena je čista instalacija. da mi se nije desilo to sa hard diskovima ne bih ni radio instalaciju.
Što se tiče RCx, tako je na svim distroima, ništa drugačije neće biti ni za Slack. Nema ni razloga. Osim toga navedeno je da će biti još nadogradnji sistema, tu i tamo.
Za Nvidia drajvere nemam nikakav info, možda da pregledaš LQ forum.