Sta znaci ovo obavestenje?

Imate problem sa grafičkom karticom, monitorom, periferijama... ovo je mesto za vas

Moderator: Urednik


Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 16 Sep 2012, 11:19

Post Napisano: 06 Feb 2014, 23:33


Директна последица гледања Војне академије. Ако хоћеш да видиш како пуца Слек пусти Белу лађу.



Poznata ličnost
Poznata ličnost
offline
User avatar

Posts: 176
Joined: 07 Sep 2013, 18:13
Location: Novi Sad

Post Napisano: 07 Feb 2014, 00:21


latop ASUS K50IN a ukljuceno u njega je jedna tastatura na usb(da ne razdrndam njegovu kad se i gram :) i jedan mis i tastatura i mis su na usb)

a za softver sam pitao to da mi nije logicno da sam odradio update sistema a i dalje imam staru verziju gimpa....
The quieter you become the more you are able to hear.



Poznata ličnost
Poznata ličnost
offline
User avatar

Posts: 176
Joined: 07 Sep 2013, 18:13
Location: Novi Sad

Post Napisano: 07 Feb 2014, 00:22


latop ASUS K50IN a ukljuceno u njega je jedna tastatura na usb(da ne razdrndam njegovu kad se i gram :) i jedan mis i tastatura i mis su na usb)

a za softver sam pitao to da mi nije logicno da sam odradio update sistema a i dalje imam staru verziju gimpa....

p.s. ne gledam ja tu seriju nego sestra... al dobro nebitno :D
The quieter you become the more you are able to hear.



Administrator
Administrator
offline
User avatar

Posts: 4113
Joined: 04 Feb 2011, 20:32
Location: Beograd
Contact:

Post Napisano: 07 Feb 2014, 00:48


Pardon, USB2. :) U principu ako ti USB radi kako treba, možeš slobodno da ignorišeš upozorenje. Ako nešto bude zezalo, postoji potencijalno rešenje u vidu dodatnih boot parametara kernela, ali ne bih sad da komplikujemo. :)
bad63r wrote:a za softver sam pitao to da mi nije logicno da sam odradio update sistema a i dalje imam staru verziju gimpa....
Ništa neobično. Stabilna verzija Slaka obično dobija samo najvažnija siguronosna ažuriranja. Ali je moguće da je nova verzija Gimpa dostupna iz trećih izvora. I kod nas su momci (slackmuz i stereo) ranije postavljali novije verzije. Ja to imam upakovano za svoje potrebe (u 32-bitnoj i 64-bitnoj varijanti), ali nisam odavno probao na "čistoj" Slack instalaciji pa ne bih objavljivao bez prethodne provere da nije slučajno upala koja dodatna zavisnost koja ne dolazi uz Slack..


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests