Na svaki klik mi se otvara audocious ?

Ukoliko imate problema sa instalacijom ili korišćenjem nekog programa, ovo je pravo mesto za vaše pitanje.

Moderators: Slackmuz, Urednik

Post Reply

Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 04 Feb 2016, 22:21

Post Napisano: 18 May 2016, 21:48


Prvo sam primetio u mozili, kad nesto downlodujem i otvorim library sa spiskom, desno ima ona ikonica foldera, kad se klikne tu, treba da se ode na taj folder za download, a meni otvara audio player, probao sam pluginove, svi se kace za tu bazu mozili. Jos i na jednom mestu, u nekom programu mi se to desilo, sad sam zaboravio, ali koliko ja kapiram, problem je u putanji tog audio programa, ja ga prekrstio u audicius. Kako to da resimo?

---
Ko voli da cita --->

koristim xfce okruzenje, instalirao sam nvidia drajver za grafiku, morao sam, sve je mnogo brzo, zadovoljan sam, ali ima tako neke greskice. Recimo hibernate mi gasi kompjuter a suspenzija ne radi, nesto skljocne krene i vrati se na grafiku. Predpostavljam da je to zbog novijeg kernela, jer ovaj komp imam par godina, i pre nisam imao taj problem.

Sta jos ima? Da, kad ce nova verzija? Ja sam poslao email tamo u administraciju i odgovorila mi je neka "Teressa" cini mi se. Kaze: citiram:
Hello,Yes Slackware has a new release out in the next couple of weeks. You can follow the release information here:http://www.slackware.com/changelog/curr ... cpu=x86_64" onclick="window.open(this.href);return false;Thank you,

TheresaAdministrator
Administrator
offline
User avatar

Posts: 4467
Joined: 04 Feb 2011, 20:32
Location: Beograd
Contact:

Post Napisano: 20 May 2016, 20:10


Bacni pogled ovde za potencijalno rešenje: http://alien.slackbook.org/blog/make-fi ... ded-files/" onclick="window.open(this.href);return false;


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest