[REŠENO] Problem Slackware 14 i skype 4.2

Ukoliko imate problema sa instalacijom ili korišćenjem nekog programa, ovo je pravo mesto za vaše pitanje.

Moderators: Slackmuz, Urednik


Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 12 Oct 2013, 18:20

Post Napisano: 26 Oct 2013, 20:42


@stereo tapatok owner :) Moja greska druze, nisam citao readme, pa nisam ni znao kako da napravim staticku verziju (mislio da je to to samo po sebi), a instalirao sam par puta video da skype radi, samo ne mogu da se ulogujem (kao par puta pre toga), pa zakljucio da sve uradio kako treba. xD
@p Hvala za to sto si pokazao na link pa cu probati cim stignem kuci i javljam da li je uspelo.

totalni offtopic:
Treba malo vremena da se pohvataju neke stvari. Bice sve kako treba, ovo je tek pocetak. Ima dosta dokumentacije za procitati i stvari za isprobati. :D



Administrator
Administrator
offline
User avatar

Posts: 2794
Joined: 01 Apr 2012, 13:50
Location: Mlečni put

Post Napisano: 26 Oct 2013, 23:16


Ma nikakav problem, tu smo da se družimo i učimo zajedno ;)

Послато са куцаће машине користећи Тапаток 2 :)
Use the source, Luke
SSZ irc kanal
Spread the Word, “CHOOSE SLACK! and Don’t look back.”



Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 12 Oct 2013, 18:20

Post Napisano: 27 Oct 2013, 17:27


Nema promena. Ista situacija kao i sa proslim verzijama.



Administrator
Administrator
offline
User avatar

Posts: 4098
Joined: 04 Feb 2011, 20:32
Location: Beograd
Contact:

Post Napisano: 27 Oct 2013, 22:41


Ne odustajemo još uvek. :) Palo mi je još nešto na pamet. Ne sećam se da li je ranije predloženo.

Code: Select all

mv ~/.Skype ~/Documents/skype-backup
mv ~/.config/Skype ~/Documents/skype-backup/config
Možda pomogne u slučaju da nešto nije u redu sa Skype podešavanjima.



Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 12 Oct 2013, 18:20

Post Napisano: 30 Oct 2013, 14:48


Uradio sam to, samo sto u .config nemam folder Skype mozda je i u tome problem, stari .Skype je sad u Documents/skype-backups. Uglavnom isto se ponasa (napravi normalno novi .Skype, ne moze da se uloguje...), kad ugasim skype posle vise ne mogu da ga upalim (do restarta) a conky mi pokazuje da zauzima 100% procesora.



Poznata ličnost
Poznata ličnost
offline

Posts: 100
Joined: 04 Jun 2010, 06:28

Post Napisano: 02 Nov 2013, 18:23


napravi nov nalog na slackware racunaru:

Code: Select all

adduser dovlaskyper
otvori terminal u tom novom nalogu i kucaj skype.

Javi nam sta izbaci. :)



Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 12 Oct 2013, 18:20

Post Napisano: 02 Nov 2013, 23:31


Napravio novi nalog, i proradio je :grlj:. Samo ne znam zasto na onom proslom ne radi, jedina razlika sa tim nalogom je to sto sam ga ubacio u sudoers :huh:.



Poznata ličnost
Poznata ličnost
offline

Posts: 100
Joined: 04 Jun 2010, 06:28

Post Napisano: 03 Nov 2013, 11:34


lol

naslucivao sam da je priroda problema pebkac jos od prvog posta, sada si i dokazao da jeste :D

:grlj:



Administrator
Administrator
offline
User avatar

Posts: 2794
Joined: 01 Apr 2012, 13:50
Location: Mlečni put

Post Napisano: 03 Nov 2013, 11:36


PEBKAC, nisam ni znao za taj izraz :grin:
Use the source, Luke
SSZ irc kanal
Spread the Word, “CHOOSE SLACK! and Don’t look back.”



Povremen korisnik
Povremen korisnik
offline

Posts: 20
Joined: 12 Oct 2013, 18:20

Post Napisano: 03 Nov 2013, 12:36


Totalno si cool :) Al hvala svejedno i tebi i ostalima koji su se namucili. Pozdrav.


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests