TP-link WN722N V3
Moderator: Urednik
Ne verujem da ima neke bitne razlike između V2 i V3 pa da jedan radi bolje od drugog ali ja ni približno nisam imao ovakve rezultate. U početku je upload bio kako treba ali download nikako. U poslednje vreme se sve pokvarilo i upload i download.
-
Poznata ličnostoffline - Posts: 53
Igrom slučaja - WN722N V2 je posle oko 7 godina odslužio svoje, prestao potpuno sa radom i otišao na deponiju.
Zatrebala mi je brza "daj šta daš" zamena - i uletela je Tenda U9 kao jeftina a pogodna varijanta koja mi treba isključivo za Windows - koji je neophodan za rad...
Elem, Slackware stable nema modul/drajver za njegovo pokretanje, ali ga ima stabilan kernel u verziji 6.8.1 - i radi bolje tj. brže nego pod Winom...
Posao radi
ali za najbolje performanse treba odraditi komandu
i testirati dostupne kanale pa izabrati onaj koji se na speedtestu najbolje pokaže...
Zatrebala mi je brza "daj šta daš" zamena - i uletela je Tenda U9 kao jeftina a pogodna varijanta koja mi treba isključivo za Windows - koji je neophodan za rad...
Elem, Slackware stable nema modul/drajver za njegovo pokretanje, ali ga ima stabilan kernel u verziji 6.8.1 - i radi bolje tj. brže nego pod Winom...
Posao radi
Code: Select all
# modprobe rtw88_8821cu
Code: Select all
# iwlist wlan0 scan | grep \(Channel