TP-link WN722N V3

Imate problem sa grafičkom karticom, monitorom, periferijama... ovo je mesto za vas

Moderator: Urednik

Poznata ličnost
Poznata ličnost

Post Napisano: 11 Feb 2024, 21:06

Evo kako je trenutno kod mene, sa podrazumevanim drajverima iz kernela, na WN722N V2 - pri čemu preko interneta/rutera trenutno vuku konekcije 3 tv-a, 4 telefona, 2 pc-a i 1 laptop...
Attachments
Screenshot.png

Administrator
Administrator

Post Napisano: 12 Feb 2024, 19:21

Ne verujem da ima neke bitne razlike između V2 i V3 pa da jedan radi bolje od drugog ali ja ni približno nisam imao ovakve rezultate. U početku je upload bio kako treba ali download nikako. U poslednje vreme se sve pokvarilo i upload i download.
Use the source, Luke
SSZ irc kanal
Spread the Word, “CHOOSE SLACK! and Don’t look back.”

Poznata ličnost
Poznata ličnost

Post Napisano: 19 Feb 2024, 15:08

Isti je drajver za oba modela, ali staro je to, ne podržava ni 5g sa rutera i verovatno je najbolje rešenje da uzmeš novo i podržano.

Poznata ličnost
Poznata ličnost

Post Napisano: 25 Mar 2024, 21:03

Igrom slučaja - WN722N V2 je posle oko 7 godina odslužio svoje, prestao potpuno sa radom i otišao na deponiju.
Zatrebala mi je brza "daj šta daš" zamena - i uletela je Tenda U9 kao jeftina a pogodna varijanta koja mi treba isključivo za Windows - koji je neophodan za rad...
Elem, Slackware stable nema modul/drajver za njegovo pokretanje, ali ga ima stabilan kernel u verziji 6.8.1 - i radi bolje tj. brže nego pod Winom...

Posao radi

Code: Select all

# modprobe rtw88_8821cu
ali za najbolje performanse treba odraditi komandu

Code: Select all

# iwlist wlan0 scan | grep \(Channel
i testirati dostupne kanale pa izabrati onaj koji se na speedtestu najbolje pokaže...

Post Reply