Evo konačno build skripta za Enlightenment DR16. Kao što sam već naveo, u pitanju je prepravljena skripta za DR17 od mog imenjaka sa SBo. Ja sam na Slacku 64, pa bih zamolio nekog sa 32-bitnom verzijom da testira. Naravno, kod mene nema nikakvih problema.. Jedina zavisnost je imlib2 biblioteka, najbolje je instalirajte sa
SlackBuilds.org.
Napomene:
1. Arhiva sadrži i datoteku
fetch. Bocke i ja smo malo ranije već pričali na temu skidanja source-a iz skripte. Nisam najbolji sa vremenom, stoga se nisam ni stigao previše igrati sa ovim (bocke-tov prethodni post), ali kako nema .info datoteke, ubacio sam da vam olakšam skidanje source-a. Ovako nešto će biti sasvim dovoljno:
2. Podrška za DBUS i GLX (mesa) je navedena kao eksperimentalna. Ja nisam naišao ni na jedan problem, iako je i jedno i drugo uključeno u moj build. Međutim, ipak sam odlučio da to isključim po "defaultu". Ako želite (a zašto ne bi?), kad budete pravili paket, pokrenite skriptu na sledeći način:
U prilogu i screenshot. Meni, lično, najbolji WM. Poigrajte se malo, vjerujem da će vam se dopasti.