Recent posts
-
Poznata ličnostoffline - Posts: 53
Jeste da sam novajlija na forumu ali predlazem da stavite veci broj recent postova... jer to korisnici prvo gledaju i prakticno je. Recimo deset
i jos jedan predlog, ako mozete promenite font naslova slackware u Courier... lepse ce da izgleda i kako ja mislim to je default font za logo...
дођох, видех, победих, па сад линукс јашем...
U vezi čega?
Dosta stara tema.
Što se tiče novih postova, ako se misli na deo koji je prikazan na vrhu strane, mislim da bi više od 5 bilo pretrpano.
A drugim nepročitanim postovima se može pristupiti tekstualnim linkovima ispod tog dela (doduše to je vidljivo samo ulogovanim korisnicima): Neulogovani korisnici mogu koristiti RSS feed. Neki od programa koj imaju mogućnost praćenja RSS feedova koji su dostupni u osnovnoj instalaciji Slackware-a: Akregator, Thunderbird, Seamonkey Mail. Neki od dodatnih programa dostupnih na SlackBuilds.org: Liferea, RSSOwl i, recimo, Claws Mail sa RSSyl dodatkom.
Dostupni RSS feedovi:
Što se tiče novih postova, ako se misli na deo koji je prikazan na vrhu strane, mislim da bi više od 5 bilo pretrpano.
A drugim nepročitanim postovima se može pristupiti tekstualnim linkovima ispod tog dela (doduše to je vidljivo samo ulogovanim korisnicima): Neulogovani korisnici mogu koristiti RSS feed. Neki od programa koj imaju mogućnost praćenja RSS feedova koji su dostupni u osnovnoj instalaciji Slackware-a: Akregator, Thunderbird, Seamonkey Mail. Neki od dodatnih programa dostupnih na SlackBuilds.org: Liferea, RSSOwl i, recimo, Claws Mail sa RSSyl dodatkom.
Dostupni RSS feedovi:
Može biti da je tehnička fatamorgana. PhpBB i SimpleMachines forumi imaju drugačiji način beleženja poseta. Veća poseta je bila samo u jednom periodu 2011. Ali to nije toliko čudno. Reaktiviranje zajednice je objavljeno na velikom broju sajtova, a i učestvovali smo u skupu organizovanom u SC i možda nekoliko LUGoNS događaja.
Sada smo upali u neke mirnije vode, ali i generalno, u Srbiji se na Linuks sceni se ne dešava ništa interesantno. Jedino su BALCCON i LUGoNS Barcamp-ovi nešto što je granično interesantno onim čime se ovde bavimo. A i oni su više orijentisani na neke druge stvari. Slackware ili Linuks bi im mogli biti interesantni samo u nekom primenjenom smislu. Opšta Linuks predavanja lično ne vidim kao nešto zanimljivo.
Iako sam imao par ideja o čemu bi moglo da se priča. A i Meka se ne slaže puno sa mnom.
Dakle nije u potpunosti isključeno
Sada smo upali u neke mirnije vode, ali i generalno, u Srbiji se na Linuks sceni se ne dešava ništa interesantno. Jedino su BALCCON i LUGoNS Barcamp-ovi nešto što je granično interesantno onim čime se ovde bavimo. A i oni su više orijentisani na neke druge stvari. Slackware ili Linuks bi im mogli biti interesantni samo u nekom primenjenom smislu. Opšta Linuks predavanja lično ne vidim kao nešto zanimljivo.
Iako sam imao par ideja o čemu bi moglo da se priča. A i Meka se ne slaže puno sa mnom.
Stvarno ne znam na šta se konkretno odnosi primedba/primedbe.
Ko se seća starog sajta zna da gotovo nije bilo nikakve aktivnosti u nekoliko poslednjih godina pre 2011. godine. Ako hoćeš da kažeš da smo "veštački" podigli aktivnost, ne bih se složio. Svi mi koristimo Slackware i ove stvari nas stvarno interesuju. A broj članova uprave je čak i smanjen u prethodnih par godina.
ako nema aktivnosti znači da svima sve funkcionira 
moje dvije instalacije (desktop -current i laptop - 14.2) rade odlično. malo na desktopu seksucka firefox, ali to me ne smeta naročito pa se i ne žalim
moje dvije instalacije (desktop -current i laptop - 14.2) rade odlično. malo na desktopu seksucka firefox, ali to me ne smeta naročito pa se i ne žalim
Udruga SOK - službena stranica
Spreman sam umrijeti časno, ali ako nečasno, onda ništa
Spreman sam umrijeti časno, ali ako nečasno, onda ništa
Samo da se nadovezem, ima dosta Slackware korisnika koji nemaju potrebu da dodju na forum. Ja ih znam bar 30aklon wrote:Kolko ja vidim bocke, samo sam ja "aklon" ovde konzument slackware, a vi ostali ste na funkcijama. To mu dodje isto ko u drzavi
Neki korisnici jos uvek vise vole komunikaciju na IRC-u nego na forumu (irc link u mom potpisu).
BTW, moji matorci imaju Slack 14.0. To su dve osobe, na dva laptopa, koji sigurno nece doci na forum